Startbank

startbank-logo

Stige Senteret AS er en del av StartBank systemet.

StartBANK er en database som betyr at leverandørene i bygg- og anleggsbransjen slipper å levere samme dokumentasjon gang på gang, noe som gjør at StartBANK stadig blir viktigere både for leverandører og byggherrer.

StartBANK henter informasjon fra offentlige registre, blant annet Skatteetaten.

Leverandørene kan oppgi StartBANK-ID og slippe å sende dokumentasjon i hver enkelt konkurranse. I tillegg vil også informasjonen holdes oppdatert.

Store byggherrer som Statsbygg har brukt tjenesten i minst 10 år da Startbank forenkler sjekk av leverandører og gjør det lettere å overvåke leverandører underveis i prosjektet.

Aktører i bygg- og anleggsnæringen bruker nå også StartBANK til prekvalifisering. Som eksempel er Skanska Norge registret i StartBANK og deres underleverandører skal være registrert eller ha påbegynt en registreringsprosess for registrering i StartBANK senest ved kontraktsinngåelse.

StartBANK blitt et godt verktøy for å bidra til seriøsitet i byggenæringen, og Startbank er i ferd med å etablere seg som en bransjestandard.

Som en seriøs leverandør til det norske markedet er Stige Senteret registrert i StartBANK!

Mer om StartBANK kan du bl.a. lese på http://www.achilles.no/services/startbank/StartBANK_brosjyre_2007.pdf

eller https://forms.achilles.com/Extranet/96046/forms.aspx?msgid=64356e9e-d941-41bf-aa4e-b9bf14c05127&LinkID=CH00096046eR00001561AD

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.