Personvernerklæring og informasjonskapsler

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i Stige Senteret AS.

Denne personvernserklæringen vil hjelpe deg å forstå hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn, hvordan de behandles og hva de brukes til. Den vil også fortelle deg hvordan du kan bruke dine rettigheter når du oppgir dine personopplysninger til oss. Personopplysninger hos oss begrenser seg kun til navn, telefonnummer, e-postadresse, firma og stilling.

Når du bruker nettsiden vår eller er i kontakt med oss ved å besøke, handle, melde deg på, be om tilbud, registrerer deg eller bruker noen av våre tjenester, vil Stige Senteret AS behandle personopplysninger om deg. Det er Daglig leder i Stige Senteret AS som er behandlingsansvarlig av våre eksisterende og potensielle kunders personopplysninger. Når betegnelsene «vi», «våre» eller «oss» brukes videre i denne erklæringen, menes det Stige Senteret AS.

1.       Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn Stige Senteret AS vil som utgangspunkt ikke behandle informasjon om privatpersoner men det kan forekomme at det vil bli behandlet personopplysninger som kan identifisere kunden. Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi har kommet i kontakt med deg.

Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

1.1      Når du henvender deg til eller handler hos oss registrerer vi opplysninger slik som navn, telefon nummer, e-postadresse, stilling og eventuelle andre opplysninger som måtte følge med, i vårt CRM og/eller ERP system hvor all kunderelatert informasjon blir lagret. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for oss for å hjelpe deg med dine forespørsler og administrere vårt avtaleforhold med deg. Denne informasjonen blir ikke benyttet til noe annet formål enn for eksempel å sende deg  ordrebekreftelser, faktura, tilbud/priser på dine forespørsler, få varene dine til riktig sted eller for å hjelpe deg om du lurer på noe. Registrering av denne type informasjon krever ikke aksept/samtykke. 

1.2      Vi bruker epost for å kommunisere og holde deg oppdatert om våre tjenester slik som faglige artikler, nyhetsbrev, produktinformasjon, invitasjoner til kurs og arrangementer, kampanjer og informasjon om vår virksomhet. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg og ditt samtykke.  Du kan til enhver tid melde deg av dette ved å klikke nederst på mailene våre eller kontakte oss via mail. 

1.3      Når du besøker hjemmesiden eller nettbutikken vår, benytter vi informasjonskapsler (cookies) for å samle inn informasjon om hvordan sidene brukes. Det kan være informasjon om din enhet og nett-tilkobling som operativsystem, nettleserversjon, IP-adresse og unike identifikasjonsfaktorer.

Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å kunne forbedre og tilpasse brukeropplevelsen av nettsiden(e), da kan det hende at vi også samler inn andre opplysninger. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk hvor det ikke er mulig å identifisere deg som enkeltperson. Videre sletter vi personopplysningene som samles inn via nettsiden regelmessig.

Google Analytics

Om tjenesten

Google Analytics er en statistikktjeneste for nettsider. Vi benytter Google Analytics til innhenting av generell bruksstatistikk fra våre nettsider. I hovedsak er det snakk om hvor mange som besøker våre sider, hvordan sidene brukes og hvilke artikler som leses mest. I henhold til Googles brukervilkår blir ikke personlig identifiserbar informasjon sendt inn til Google Analytics. I tillegg har vi slått på funksjonen som anonymiserer IP-adressene til våre besøkende.

Om personvern

Dersom du ikke ønsker at tjenesten skal samle inn informasjon om ditt bruksmønster, tilbyr Google en opt-out-funksjon for Google Analytics.

Nyttige lenker

Data privacy and security

Googles personvernerklæring

Google Tag Manager

Om tjenesten

Google Tag Manager (GTM) er en tjeneste som gjør det mulig å styre publiseringen av diverse kode (f.eks. cookies, scripts, HTML, Javascript, osv.) på nettsider. Vi benytter tjenesten til å publisere og aktivere mesteparten av tjenestene som er beskrevet i dette cookievarselet.

Nyttige lenker

Terms of service

2.         Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på et slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg, for å vurdere kredittrisiko, for å få betaling for våre produkter og tjenester eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Stige Senteret AS bruker egne ansatte som databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med Stige Senterets ansatte som behandler personopplysninger for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Disse samler inn og behandler data etter avsnitt 1. i denne erklæringen. All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3.         Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personalopplysningene ble samlet inn for, beskrevet over i avsnitt 1. Dette betyr for eksempel at personopplysningene som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Fordi vi behandler personopplysninger for ulike formål, vil det variere hvor lenge vi lagrer dine opplysninger. Vi foretar også jevnlige gjennomganger for å avdekke om vi har lagrede personopplysninger som skal slettes.

4.         Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har til enhver tid rett til å få vite hva slags informasjon vi har om deg og hvordan disse behandles, eller det kan hende at du ønsker å oppdatere eller rette opp opplysningene du har oppgitt til oss.

Derfor har du bl.a.:

•          Rett til å få tilgang til dine personopplysninger: Du har rett til å få vite hvordan vi behandler dine                                                 personopplysninger og hvilke opplysninger vi lagrer om deg.

•          Rett til å oppdatere eller rette opp: Hvis du oppdager at vi har feil eller ønsker å oppdatere informasjonen vi behandler om deg, har du rett til å kreve at vi retter opp eller oppdaterer personopplysningene.

•          Rett til sletting: Dersom du trekker tilbake samtykke til at vi kan behandle dine personopplysninger (der behandling er basert på samtykke), har du rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger.

Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no. For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en mail med hva du ønsker (innsyn, retting, trekke tilbake samtykke) til post@stigesenteret.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

5.         Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no

6.         Endringer

Hvis det skulle skje endringer av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det føre til at informasjonen i denne erklæringen også må endres. Dersom vi vesentlig endrer denne erklæringen på en måte som påvirker hvordan vi behandler eller bruker dine personopplysninger, vil vi gjøre deg oppmerksom på disse endringene per e-post. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Kontakt oss:

Dersom du ønsker ytterligere informasjon eller hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

Epost: post@stigesenteret.no

Tel. 69339500 

www.stigesenteret.no

Gyldighet: Fra og med 01. juli.2018

Org. Nr: NO 979 729 278

Søk i dokumenter

Fant du ikke det du lette etter? Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.