Om oss

Stige Senteret AS ble etablert i mars 1998.

Våre fokus områder er å ha høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene våre. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia, bl.a. på produktutvikling og innovative løsninger.
Hos oss er «Kunden alltid i fokus» samt at kvalitet og sikkerhet skal prioriteres ved valg av våre produkter enten det gjelder yrkes- og industribruk eller er rettet mot hjem, hobby og fritid. Derfor tester og sertifiserer vi våre produkter slik at vi vet at de følger de standarder og godkjenninger som markedet krever for at bruker skal være trygg i sitt arbeid eller hjemme.

Stige Senteret er delt i to avdelinger:

Avd. RETAIL som har produkter for forhandlersalg og Avd. Industri, anlegg & prosjekt som fører produkter rettet mot salg spesialisert mot bestemte produkt- og kundegrupper.  

Avd. RETAIL

Avdelingen har produkter for videresalg gjennom forhandler. Varespekteret er rettet mot forskjellige typer forhandlere, både innen byggevaremarkedet og mot industri/jernvare. Avdelingen leverer både til selvstendige forhandlere og til flere av landets ledende kjeder. Du kan lese mer om Avd. RETAIL her

Avd. Industri, anlegg og prosjekt er delt opp i 2:

«Anlegg og Industriløsninger» fokuserer på høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene sine som er alt fra stillas og områdesikring til spesialprodukter, samt annet system og løsningssalg. Se også "Anlegg og Industriløsninger" for mer informasjon
«Prosjekt og Byggteknisk» har erfaring innen større prosjekter og byggetekniske løsninger av bl. a oppføring av leidere, repos, byggtrapper m.m. samt spesialkonstruksjoner og tekniske løsninger inne vårt produktfelt. Mer om dette finner du her

Stige Senteret AS er en anerkjent leverandør på det profesjonelle markedet og gjennom et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet er våre produkter alltid tilgjengelig der det er behov for dem.

Stige Senteret har fokus på:

  • Kundeopplevelsen
  • Kompetanse
  • Kvalitet
  • Stor produktportefølje innen segmentet
  • Stort varelager, god tilgjengelighet.
  • Innovasjon og nyheter på markedet
  • Profesjonalitet og engasjement ovenfor deg som kunde!

Vårt team består av et bredt spekter av kunnskap og forskjellig bakgrunn. Hos oss får du svar på det du lurer på, når du trenger det.

Kontakt oss gjerne på telefon 69339500 eller send oss en mail til post@stigesenteret.no

 

 

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.