Om oss

Stige Senteret AS ble etablert i mars 1998. Gjennom årene har firmaet utviklet seg til en moderne bedrift og opparbeidet et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet.

Våre fokus områder er å ha høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene våre. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia, bl.a. på produktutvikling og innovative løsninger.
Hos oss er «Kunden alltid i fokus» samt at kvalitet og sikkerhet skal prioriteres ved valg av våre produkter enten det gjelder yrkes- og industribruk eller er rettet mot hjem, hobby og fritid. Derfor tester og sertifiserer vi våre produkter slik at vi vet at de følger de standarder og godkjenninger som markedet krever for at bruker skal være trygg i sitt arbeid eller hjemme.

Stige Senteret er delt i to avdelinger:

Avd. RETAIL som har produkter for forhandlersalg og Avd. Industri, anlegg & prosjekt som fører produkter rettet mot salg spesialisert mot bestemte produkt- og kundegrupper.

Avd. RETAIL er direkte rettet mot våre nåværende og fremtidige forhandlere. Avdelingen bistår og hjelper alle våre forhandlere med tilby og utvikle deres produktportefølje og kategorier med produkter av kvalitet og som skaper verdi for deres kunder.

Se her for en total oversikt.

 Avd. Industri, anlegg og prosjekt er delt opp i 2:

«Anlegg og industriløsninger» fokuserer på høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene sine. Avdelingen jobber med Stillas og stillassystemer, gang- og arbeidsbroer, spesialstiger og stigesystemer, systemrekkverk og systemtrapper, anleggs- og områdesikring, spesialprodukter og annet system og løsningssalg. Se også her

«Prosjekt og Byggteknisk» har erfaring innen større prosjekter og byggetekniske løsninger av bl. a oppføring av leidere, rømning- og inspeksjonssystemer, repos, arbeidsbroer, rettløps- og byggetrapper, stillaser og spesialkonstruksjoner og tekniske løsninger inne vårt produktfelt. Mer om dette finner du her

Stige Senteret AS er en anerkjent leverandør på det profesjonelle markedet og gjennom et godt nettverk av kunder og forhandlere over hele landet er våre produkter alltid tilgjengelig der det er behov for dem.

Stige Senteret har fokus på:

·         Kundeopplevelsen

·         Kompetanse

·         Kvalitet

·         Stor produktportefølje innen segmentet

·         Stort varelager, god tilgjengelighet.

·         Innovasjon og nyheter på markedet

·         Profesjonalitet og engasjement ovenfor deg som kunde!

Vårt team består av et bredt spekter av kunnskap og forskjellig bakgrunn. Hos oss får du svar på det du lurer på, når du trenger det.

Kontakt oss gjerne på telefon 69339500 eller send oss en mail til post@stigesenteret.no

 

Stige Senteret AS er et trygt valg for deg som kunde!

 

 

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.