Om oss

 

 

Stige Senteret AS ble etablert i mars 1998

Våre fokusområder er produktkunnskap, service, innovasjon og et stort varesortiment. I tillegg til egen produksjon av våre egne merkevarer jobber vi tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia med bl.a. produktutvikling og innovative løsninger.

Hos oss er «Kunden alltid i fokus». Vi prioriterer kvalitet og sikkerhet i våre produkter enten de er til yrkes- og industribruk eller er rettet mot hjem, hobby og fritid. Vi tester og sertifiserer vi våre produkter slik at de følger de standarder og godkjenninger som markedet krever, for at bruker skal være trygg i sin utførelse av arbeidet enten det er på jobb eller i hjemmet. 

Stige Senteret jobber tett på godkjenningsorganer som SINTEF, TÜV m.fl. og er bl.a. med i utvalget Samarbeide for Sikkerhet i Bygg og Anlegg (SfS BK).

Logoer Sintef Tuv SfS

 

 

Stige Senteret er delt i to avdelinger

Avdeling Retail
Avdeling Retail har produkter for videresalg gjennom forhandler. Varesortimentet er rettet mot både byggevaremarkedet og industri/jernvare, og vi leverer både til frittstående forhandlere og flere av landets ledende kjeder. Produktspekteret utvides kontinuerlig og siste tilskudd er et helt nytt Khiment modellprogram på stiger, trappestiger, krakker m.m. Les mer om avdelingen her.

Avdeling Prosjekt og Byggeteknisk
Avdeling Prosjekt og Byggeteknisk har løsningssalg for industri, bygg og anlegg. Avdelingen har høy produktkunnskap, kompetanse og erfaring fra større prosjekter. Vi leverer byggetekniske løsninger som bl.a. leidere, repos, byggtrapper, spesialkonstruksjoner m.m. Mer om dette finner du her.

 
Stige Senteret AS er en anerkjent leverandør på det profesjonelle markedet. Gjennom et godt nettverk av forhandlere over hele landet er våre produkter alltid tilgjengelig der det er behov for dem.

 

Kontakt oss, så finner vi den beste løsningen

Vårt team av erfarne og kunnskapsrike ansatte kan svare deg på det du lurer på når du trenger det! Kontakt oss gjerne på telefon 69 33 95 00 eller send en e-post til post@stigesenteret.no

Stige Senteret – Innovasjon, kompetanse og kvalitet siden 1998

 

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.