Om avdeling RETAIL

Avd. RETAIL er en avdeling i Stige Senteret AS som har produkter for videresalg gjennom forhandler.

Varespekteret er rettet mot forskjellige typer forhandlere, både butikker med tre- og byggevaremarkedet som fokus og mot stål/industri/mekanisk rettet butikker. Avdelingen leverer produkter både til enkeltstående forhandlere og til flere av landets ledende kjeder.

Avd. RETAIL har egen produksjon på enkelte produkter og importerer i tillegg varer fra mange av de store produsentene i Europa og Asia. Produktområdene er blant annet:

Stiger, trappestiger, krakker/bukker, arbeidsplattformer, trinn og rister, hobby- og klappstillas, side- og understøtter, byggegjerder, sperreutstyr, signal og sikringsprodukter, skilt og banner, flagg og flaggstenger, alukasser, materialhåndtering, hjem og hobby produkter innen vårt område og masse, masse mer.

Se Katalog RETAIL/Forhandler for en total oversikt.

Avdelingen bistår og hjelper alle våre forhandlere med å tilby og utvikle deres produktportefølje og kategorier med produkter av kvalitet og som skaper verdi for deres kunder.

Stige Senteret Avd. RETAIL utvikler produktserier innen forskjellige områder som er spesielt tilpasset butikk, slik som stiger, gardintrapper og krakker og tilsvarende. Det er også mulig å få produsert opp Egne Varemerker (EMV) til din butikk dersom det skulle være aktuelt.

Dersom du er interessert i å forhandle våre produkter kontakt oss på post@stigesenteret.no

 

Stigesenteret-tekst-1-linje
                  - Innovasjon, kompetanse og kvalitet siden 1998

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.