Spesialkonstruksjoner

Vi har lang erfaring innen større prosjekter og byggetekniske løsninger av speisalkonstruksjoner av bl. a oppføring av leidere, rømning- og inspeksjonsstiger og systemer, repos, platå og balkonger, arbeidsbroer, rettløps- og byggetrapper, stillaser og spesialkonstruksjoner, adkomst og tilgang og tekniske løsninger inne vårt produktfelt. Det er levert mange forskjellige løsninger til industribygg, borettslag, tekniske installasjoner m.m. over hele landet. 

Vårt team består av masse kompetanse og hjelper deg med den rette løsningen.  Kontakt oss på telefon 69339500 eller send en mail til post@stigesenteret.no

Inspeksjons- og redningsLeidere - adkomst
Leidere gir sikre fluktveier under alle omstendigheter og kan settes opp på de fleste bygg. Ingen bygninger er like, vi tilpasser å
skreddersyr komplette inspeksjons- og rømningsleidere etter dine behov.
Våre leidere er bygd opp av ulike moduler/komponenter og kan leveres i ubehandlet aluminium, eloksert aluminium, varmgalvanisert og syrefast stål.

20- Inspeksjons- og redningsleider - adkomst   20--Inspeksjons--og-redningsleider-prosjekt-tegning-2

 

Systemrekkverk
Våre systemrekkverk passer alle typer konstruksjoner og vi setter sammen rekkverk etter dine mål og behov. Systemrekkverket kan bestilles med overflatebehandlinger slik som f.eks pulverlakkering i alle farger. 

Systemrekkverk fra oss:
- Universal passform
- Enkelt å installere
- Stabil konstruksjon
- Et attraktivt design

 20-systemrekkverk20-300466-45grader20-300906_300966

 

 

Søk i dokumenter

Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.