Om Avdeling Industri, Anlegg & Prosjekt

Avd. Industri, Anlegg & Prosjekt

- Fører produkter rettet mot salg spesialisert mot bestemte produkt- og kundegrupper.

Avd. Industri, Anlegg og Prosjekt består av to deler med hvert sitt kunnskap og fagområde. Begge områdene er orientert mot løsningssalg for at du som kunde skal finne det som er rett for deg i din situasjon.

 «Anlegg og industriløsninger» fokuserer på høy produktkunnskap, høy service, innovasjon og en stor og bred portefølje innen produktområdene sine. Avdelingen jobber med stillas og stillassystemer, industrielle klappstillas, forbruksdeler, gang- og arbeidsbroer, spesialstiger og stigesystemer, mobiltrapper, systemrekkverk og systemtrapper, anleggs- og områdesikring, spesialprodukter og annet system og løsningssalg.

Avdelingen har utviklet en labanklem i aluminium som går for å være noe av den beste på det norske markedet. Labanklemmen var den første sertifiseringen og produktsertifikatet til SINTEF innen denne kategorien.

Mer om Anlegg og Industriløsninger finner du her

 «Prosjekt og Byggteknisk» har erfaring innen større prosjekter og byggetekniske løsninger av bl. a oppføring av leidere, rømning- og inspeksjonsstiger og systemer, repos, platå og balkonger, arbeidsbroer, rettløps- og byggetrapper, stillaser og spesialkonstruksjoner, adkomst og tilgang og tekniske løsninger inne vårt produktfelt. Det er levert mange forskjellige løsninger til industribygg, borettslag, tekniske installasjoner m.m. over hele landet.

Mer om Prosjekt og Byggteknisk finner du her

Vårt team består av masse kompetanse og hjelper deg med den rette løsningen. Kontakt oss på telefon 69339500 eller send oss en mail til
post@stigesenteret.no

 

Stige Senteret AS er et trygt valg for deg som kunde!

Søk i dokumenter

Fant du ikke det du lette etter? Bruk filterfunksjonen under for å søke i alle dokumentene på siden.