Stige Senteret gjør sentralavtale med TESS

 

Stige Senteret og TESS inngår et større samarbeide hvor Stige Senteret, gjennom varemerkene Khiment og Veniguard, blir en sentral leverandør til TESS. Disse varemerkene dekker flere produktområder som bl.a. Stigeprodukter (stiger, krakker, trappestiger, arbeidsplattformer osv), Aluminiumskasser, Signal og Sikring/Trafikk (områdesikring) m.fl.

 

Dette samarbeidet innebærer bl.a. at TESS Logistikk lagerfører mange av disse produktene sentralt på sitt hovedlager i Lier/Drammen.

 

TESS er norskeid og landets største aktør innen sitt satsningsområde som er tjenester og produkter til drift og vedlikehold. Med over 130 servicesenter/butikker strategisk plassert over hele landet er de godt dekket for enhver kunde og ethvert behov.

 

Dette er de bl.a. gjennom fokus på høy kvalitet og samarbeid med anerkjente merkevarer som er nøye utvalgt og tilpasset de ulike segmentenes behov. 

 

Og med denne avtalen blir nå også Khiment Stigeprodukter og VeniGuard Signal og Sikring/Trafikk en del av deres allerede sterke portefølje.

 

Stige Senteret takker for tilliten og ser frem til å samarbeide med TESS fremover!