Stige Senteret AS ble etablert i 1998 og har gjennom årene utviklet seg til å bli en moderne bedrift med godt opparbeidet nettverk av forhandlere og kunder over hele landet.

Vi har til enhver tid blikket rettet mot god produktkunnskap, kvalitet, høy service og en stor og bred portefølje innen satsningsområdene.

Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere i Europa og Asia, bl.a. på produktutvikling og innovative løsninger og vår produktportefølje utvides stadig, både på egne merkevarer og som importør for andre kjente europeiske varemerker.

 

Stilling ledig Salgskonsulent/KAM forhandler
 

Vi søker en person som skal ha ansvaret for salg av våre produkter rettet mot videresalg til butikker og forhandlernett i vår Avdeling Retail.

Du vil ha ansvar for Stige Senteret sin posisjon i dette markedet, kundekontakt, merkevare- og profilbygging m.m. samt oppnåelse av målsetningene i Avdelingen. Arbeidsoppgavene inkluderer også oppfølgning av avtaler og kontakt på kjedenivå m.m.

Stillingen innbefatter reisevirksomhet i hele Norge, men fortrinnsvis Sør-Norge. Det må påberegnes en del reisedøgn.

Primært er det å foretrekke en person som bor i Østfolddistriktet, da hovedkontoret er i Sarpsborg.

 

Arbeidsoppgaver vil være:

Salg av produkter til forhandlere over hele landet, kundeoppfølging av egen kundeportefølje, oppfølgning av avtaler/nye avtaler, kontakt på kjedenivå, planlegging og gjennomføring av aktiviteter som øker firmaets kundeportefølje, messeaktiviteter/forhandlermøter (lokalt og sentralt) o.l. 

Vi søker en medarbeider som er i besittelse av slike egenskaper og kvalifikasjoner:

Gjennomføringsevne, tar initiativ/selvgående/har «drive», pågangsmot, struktur/systematisk/planlegging, lojalitet, tillitsfull/tillitsskapende, kontaktskapende/god på kommunikasjon, proaktiv, ambisjoner og lyst til å lykkes/skape noe - m.a.o. en profesjonell og dyktig selger med konkurranseinstinkt som også er opptatt av å være en del av et salgsteam. Jobben krever at du er sosialt anlagt, og evner å bygge positive og langsiktige relasjoner til våre kunder og liker å omgås mennesker i en hektisk hverdag. Du bør være kjent med industriprodukter og vant med pc som arbeidsverktøy og det er fordel om du disponere egen bil.

 

 

Vi tilbyr:

• Fast ansettelse i et fremoverlent firma med store vekstambisjoner
• Fleksibel stilling hvor du selv påvirker resultatet mye
• Konkurransedyktig lønn
• Et meget godt miljø med trivelige kollegaer

 

Kontaktinfo

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Daglig leder Bjørn Reiersen, mail: bjorn.reiersen@stigesenteret.no mobil: 99557625

 

Søknadsfrist:

Snarest mulig, det vil være en fortløpende ansettelsesprosess